Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Indián, a kiskutya

Vágólapra másolva!
Nehéz eldönteni, hogy a kintről jövő véleményeket olvasva ki marad higgadt, kit bőszítenek fel az sms-ek és ki színészkedik.
Vágólapra másolva!

Mindenesetre, mostanában nincsenek akkora drámák az üzenetek felolvasása után, mint régebben. Ma este is húsz perc alatt túl voltak rajta. Milo olvasott, mindenki végighallgatta, majd saját belátása szerint reagált.

Forrás: RTLKLUB

Friss képek

Segal még mindig a nagy taktikázónak van nyilvánítva, de volt aki dicsérte: "A játék a nyereményről szól! Segal csak jó taktikázik. Úgy választott, hogy a Milo mindenképp visszakerüljön! De tényleg elég nyers, és túl magabiztos". "Szerintem Segal kell a Villába" írta egy másik néző.

Ágicát figyelmeztették, hogy Leo más felé kacsingat: "Vigyázz Ágica, a Leo más nőre hajt. Nem érdemel meg téged." A lány jelezte egyetértését, és megköszönte az üzenetet. Jenny-t néhányan unalmasnak tartják, és arra buzdították, hogy csináljon már valamit: "Jenny, ha az ember elmegy nyaralni, akkor sem lógatja a lábát napestig. Te is nyerni jöttél be 2 és fél millióért, nem? Akkor mozdulj már!"

Szilvit és Pandorát már csak együtt emlegetik. Van aki kedvesen, van aki egyszerűen: "Pandi Szilvi! Ti vagytok a belevaló lányok", mások szerint: "Pandora és Szilvi a legellenszenvesebb lakók".

Forrás: RTLKLUB

Marcsit unintelligensnek tartja egy néző: "Párkányban az asztalon szoktak ülni? Ennyi az intelligencia Marcsi! Ez nulla!"

Indiánra többen azt mondják, hogy Segal kiskutyája lett: "Indián a lányod helyében szégyenkeznék miattad, hogy ennyi idősen egy másik ember kiskutyája lettél." Erre a rocker így reagált: "Te melyik filmet nézed kisfiam? Kapcsolj az RTL-re." Volt olyan is, aki ezt írta: " Az Indián csúnya, buta, és szerintem büdös is! Menjen haza!" Erre azért már felszólalt a miskolci haver is: "Nem büdös, nem büdös az én testvérem."

Anettet, mindenki cukizta, babázta meg kedvesezte, úgyhogy az érdi kislány két méterrel a föld fölött lebegett ki cigarettázni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről