Vágólapra másolva!
Leo és Segal titkos küldetést kaptak. Mint két jó barát, meg kellett próbálniuk egymásnak barátnőt szerezni Villatársnőik közül. 
Vágólapra másolva!

Mindezt úgy kellett csinálniuk, hogy senki számára ne derüljön ki, kettejük szövetsége, és több lányt is szédítsenek meg. A cél az volt, hogy minél tovább titokban tudják tartani feladatukat, persze egymással megtárgyalhatták a részleteket.

Forrás: RTLKLUB

Segal arcai

Csak a feladatra koncentráltak, így nyoma sem volt náluk az egykori ellenségeskedésnek. Kifejezetten jól szórakoztak, a hálószobában mindig megvitatták, hogy ki hol tart, és nagyokat röhögtek. A két lakóról tudjuk, hogy nagyon különböznek egymástól, ez most megmutatkozott módszereikben is.

Segal nem vesztegette az idejét. Mélyreható beszélgetéseket kezdett a nőtársadalom tagjaival, szépen egymás után, majd mindegyiknek bizalmasan megsúgta, hogy Leo bizony hajt rá. Hitték is a lányok meg nem is, de nagyon nem tudtak reagálni, mert Segal a maga meggyőző modorában leszögezte, hogy márpedig ez így van, és ő igazából erről nem is akar többet beszélni, de jótanácsként hozzátette: "Azért tartsd nyitva a szemed".

Leo számára járhatóbbnak tűnt a rábeszélés elvét követni. Ő is sorra vette a lányokat, és úgy tett, mintha neki az lenne a fontos, hogy az adott kisasszony kezdjen ki Segallal. Többnyire egyik lány sem értette, hogy ez miért lenne jó a jóképű üzletvezetőnek, de erre is csakhamar magyarázattal szolgált. Azt találta ki, hogy kezdi úgy érezni, hogy az ő Ágicája sokat pörög a kopasszal, és kíváncsi lenne, hogyha más beférközne a képbe, vajon látna e féltékenységet csinos kiszemeltjén. Neki jóval hosszabb időbe telt a meggyőzés, és a siker sem volt osztatlan.

Forrás: RTLKLUB

Segal annyira belejött a kerítöskődésbe, hogy elkezdte a fiúkat is bevonni. Indiánnak a porszívó majdnem kiesett a kezéből, mikor meghallotta, hogy a Leóban van egy kis homoszexuális hajlam, és Segal szerint a loboncosnak jó esélyei vannak nála. Az agyon tetovált nem tudta, hogy sírjon vagy nevessen, de Segal őt is magára hagyta a kérdéseivel, ugyanis mennie kellett Tommyboyhoz, hogy neki szakasztott ugyanezt előadja.
Vajon meddig tudnak elmenni?