Dalnokok igája

Vágólapra másolva!
Bár akad néhány céltalan, spontán jelentkező is, a legtöbb próbálkozónak határozott jövőképe van, tisztán látja, mihez kezdene az ismertséggel. Nagyrészük a médiában dolgozna persze, de páran biztos lemezt adnának ki, énekhangtól függetlenül.
Vágólapra másolva!

A korábbi széria, a VV2 oldalán az elmúlt hetekben a legjobb énekhangról szavazhattak az olvasók. A képzett hang lemezkiadás estén fontos, mint Mechwart a hazai malomiparnak, ám akadtak már olyan dalnokok is, akik hangi adottságok tekintetében ebben az országban nem tartoznak a legjobb ötmillió közé. A VV1 és a VV2 huszonhárom szereplője közül meglepően sokan próbálkoztak lemezkiadással, színpadi, zenés produkcióval, de láthatóan nem könnyű fellépni a deszkákra - és pláne nehéz megmaradni a színpadon.

Forrás: RTLKLUB

3800 szavazat alapján a volt VV-sek közül Ágikának van a legnagyobb esélye karrierre a hazai zenei életben: 1652 olvasó (43%) vélte úgy, hogy a fehérvári lány még befuthat. Négyből egy szavazó (26%) vélte úgy, hogy Anikó hangja is szárnyal, repked, mint Blériot. Oki 558 voksa (14,7%) a harmadik helyre volt elegendő, de képzett hangról esetében szó nincs - ám a metálban dübörgő őszinteséghez elegendő néha a hörgés, kiabálás, a hosszú haj és a határozott, sörpocakos fellépés. A kecskeméti büfés muzikális jövője csak 7,8% szerint biztosított, 300-nál kevesebb olvasónk tűnődne el egy mulatós dalokat tartalmazó Béka-CD megvásárlásán. Ő még mindig jobban áll, mint a Solya-Mónika páros, ők az 5,3%-os eredményükkel épphogy bejutnának a Parlamentbe, de sok vizet nem zavarnának. A két szőke énektanárhoz jár és még bizakodik, holott 3800 olvasóból csak 200 vélte úgy, hogy lehet jövőjük a hazai könnyűzenében.