Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pandora és Segal, a korlátolt páros

Vágólapra másolva!
Pandora és Segal büntetést kaptak, ugyanis megint vétettek a szabályok ellen. Össze lettek kötözve, így most élvezhetik egymás társaságát. 
Vágólapra másolva!

A Villaszabályzatban világosan le van írva a mikroportok helyes használata, de a gyúrós és a kamerákat olykor elbűvölő barnaság, ahogy már sokszor, most is fütyültek arra, hogy alapvető dolgokat betartsanak.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Ezt sajnos nem lehetett szó nélkül hagyni, megérkezett a levél, amiben az állt, hogy Segal jobb alkarját, Pandora bal alkarjával kell úgy összekötni, hogy a kezükhöz legyen erősítve egy kézi mikrofon is. Így kell létezniük, és ha valamelyikük szólni kíván, annak a szájához kell emelni a kezeket.


Első reakciójuk természetesen hatalmas nagy röhögés volt, amivel jelezték, hogy őket egyáltalán nem érdekli a büntetés. Vidáman nyújtották karjukat az alkalmi bilincselésre, és mivel mindketten imádnak - bár nem tudnak - énekelni, mi is lehetett volna az első közös programjuk, neki álltak artikulátlan hangon dalolni.

Ezt megtoldották táncnak nevezett ugrálásukkal is. Megint egy olyan produkciót láthattunk, amit rajtuk kívül senki nem élvezett. A többiek ugyanis pihentek volna, ha a két mozgásában korlátolt, nem ugrált volna körülöttük. Frenki például aludt, de kénytelen volt magához térni erre a sipító lármára. Leo nem volt hajlandó kinyitni a szemét, de arcán látszott, hogy belül zokog.

Forrás: RTLKLUB

Segal fotói

Mivel osztatlan sikert nem aratott az új páros, kitaláltak egy szerintük még viccesebbet. Sziámi ikreknek tetették magukat, méghozzá olyannak, akik két helyen vannak összenőve. A kezüknél, és a fejüknél.

Ezt az ízléstelen játékot nyomták, végig rángatták egymást a szobán, de csakhamar elfáradtak. Ledobták magukat a díványra, és a büntető levél szövegét kezdték elénekelni kánonba, majd visszatértek a slágergyanús nótákhoz.

Tehát maximum fél óra alatt három különböző műsorba kezdtek, de egyikkel sem tudtak rajongókat szerezni maguknak, csak még több helyet, ugyanis mindenki elhagyta a nappalit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről