Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mozgalmas ismerkedési est

Vágólapra másolva!
Segal nagyon tud inni, ilyenkor felettébb aktív és hangos tud lenni - még nagyobb bajt csinálhat, mint Gavrilo Princip. Nagy pátosszal szónokol szűkebb pátriájáról, Pandora közben hálásan kacag vagy csillogó szemmel nézi. Negyed négykor még igencsak pörögnek az ifjak.
Vágólapra másolva!

- Látom, veled nem fogok szomjazni! - néz Pandora elismerően Segalra, aki (bár ezt nem hittük volna korábban) még Okinál is többet vedel, holott Mezőtúr Réme sem volt a száraz gigák nagy barátja. A kopasz vagány, ki láthatóan az elsivatagosodástól retteg, gyakorlatilag nem látható pohár nélkül, pohara meg csak temporálisan üres, igen hamar kerül bele pezsgő.

Forrás: RTLKLUB

Képgaléria: klikk a fotóra!

Sokkal jobb a hangulat, mint a VV2 során, Gábor, Kismocsok és Sziszi beköltözése alkalmával. Az új villalakók kevésbé feszélyezettek, nincs meg a korábbi kimértség, hűvös semlegesség, ami például a fotótechnikust jellemezték. Még az első percekben visszafogottabb és megfontoltabb Tommyboy is oldódik idővel, Szelence táncoslábú párjaként az asztalon vonaglik, miközben hangosan dörömböl a zene. Segal erősen iparkodik, megpróbálja túlharsogni a muzsikát: ha épp nem jut eszébe semmi, hát meghúzza az ötliteres palackot.

Forrás: RTLKLUB

Az éjszaka során még Szilvi is az asztalra kerül, majd kettő körül letelepednek az asztalhoz. Lassítanak a tempón, miközben Pandora aziránt érdeklődik, mit írtak róla az újságok. Mivel három napig egy volt zárva egy pesti szállóban, csak hallomásból értesült arról, hogy mik jelentek meg róla a bulvárlapok címlapján. - Minden csoda három napig tart, ne felejtsétek el! - legyint, mikor megtudja a reakciókat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről