Új légitársaság érkezik Budapestre

FlyDubai Boeing 737-8MAX
Vágólapra másolva!
Mától már kaphatóak a jegyek a flydubai diszkont légitársaság új budapesti járatára, amelynek indulását a jövő év júniusától tervezi az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett légifuvarozó.
Vágólapra másolva!

Bár a Flydubai nem tartozik közvetlenül az Emirates légitársaság cégcsoportjába, mégis, az ún. code-share rendszeren keresztül a Magyarországról Dubajon át közlekedő utas akár az Emirates járataira is tud átszálló jegyet foglalni, és a feladott poggyászát is automatikusan továbbítják.

A Flydubai a hatvangépes flottájának legmodernebb tagjával, a Boeing 737-8MAX típusú gépekkel kezdi meg az üzemelést Budapesten.

A tervezett menetrend kiválóan illeszkedik az Emirates naponta közlekedő járatához,

hiszen a Flydubai gépe késő délután indul majd Dubajból (17:35-kor) és 21:30-ra ér Budapestre. A gép itt pontosan két órát tölt el, majd 23:30-kor indul vissza, és mintegy öt és fél órás repülést követően helyi idő szerint 7:05-re érkezik a Dubai International (DXB) repülőtérre.

Forrás: Budapest Airport

A Flydubai legújabb gépein 10 business és 156 turista osztályú helyet kínálnak, ráadásul az új járat naponta közlekedik majd a magyar főváros és az emirátusok legnagyobb légikikötője között. A reggeli érkezésnek köszönhetően pedig az utasok kényelmesen elérik az Emirates által kínált járatokat Ausztrália, Thaiföld, Japán és India irányába.

A Flydubai bőséges átszállási lehetőségeket kínál a saját rendszerén keresztül is,

hiszen Dubajból 95 célállomásra, számos kedvelt óceáni üdülőhelyre repülnek, és kínálatukban indiai, pakisztáni és afrikai egzotikus úti célok is szerepelnek.