Nappal túra, este buli

túrafesztivál
Vágólapra másolva!
A Magyar Természetjáró Szövetség idén első alkalommal szervezi meg a természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényét, a Természetjáró Fesztivált. Szeptember 7. és 9. között három napon keresztül színes programkínálattal, túrákkal és koncertekkel várják a természetbe vágyókat a verőcei Csattogó-völgyben.
Vágólapra másolva!

A Dunakanyarban és a Börzsönyben vezetett gyalogos, kerékpáros, valamint vízitúrák mellett az érdeklődők részt vehetnek többek között ökoturisztikai szakvezetésen, gyógynövénytúrán vagy vezetett nordic walking túrán is. A fesztivál központi helyszínén, a verőcei Csattogó-völgyi üdülőházak területén az egész napos gyerek- és családos programok mellett további kísérőprogramok színesítik a rendezvény kínálatát.

Forrás: Magyar Természetjáró Szövetség

A jó hangulatról péntek este a Mongooz and The Magnet, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák gondoskodnak. Szombaton délután a gyerekek a Kolompos, este pedig a táncolni vágyók a Vegas Showband muzsikájára rophatják.

A fesztiválra a napijegy 1000 Ft-ba, a háromnapos hétvégi bérlet 2000 Ft-ba kerül.

A rendezvényt 18 éven aluliak ingyen látogathatják. A túrákon való részvétel regisztrációhoz kötött a www.termeszetjarofesztival.hu honlapon. Részletek az esemény Facebook-oldalán és a www.termeszetjarofesztival.hu oldalon.