Egyenesen az arcukba hullott a fekália

napfénytető
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Normális esetben a repülőgépek vécétartályait a repülőtereken szivattyúzzák ki, majd az ürüléket a megfelelő helyre szállítják. Most azonban egy utasszállító a levegőben könnyített magán, méghozzá lakott terület fölött.
Vágólapra másolva!

A babona szerint szerencsét hoz, ha az embert eltalálja a madárkaki. De mit mondjon az a kanadai nő és fia, akiknek egy egész vécétartálynyi ürülékhez volt szerencséjük, miközben arra vártak, hogy zöldre váltson a lámpa?

A kép illusztráció Forrás: AFP/Jamie Kingham

A kanadai Susan A. és 21 éves fia egy nyitott napfénytetős autóban utaztak. Éppen egy piros lámpánál álltak, amikor hirtelen barna eső zúdult rájuk. A szag összetéveszthetetlen volt, azonnal tudták, hogy emberi ürülékkel van dolguk.

A fiú szó szerint elhányta magát, Susan viszont az első sokk után felnézett az égre,

és még látta a fölöttük elhúzó repülőgépet. Valószínűleg ekkor hullott a szemébe némi ürülékmaradvány, amitől a nőnél később kötőhártya-gyulladást diagnosztizáltak.

A kanadai közlekedési minisztérium közleménye szerint a balesetet egy elromlott szelep okozta. Susan A. „undorítónak, megalázónak és demoralizálónak” nevezte az átélteket.