Vágólapra másolva!
Nyereményjátékot hirdetnek a légitársaság nevében.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt időben több internetes oldal is visszaélt a Wizz Air nevével, és a társaság nevében hamis nyereményjátékot hirdetett. Ezzel kapcsolatban a légitársaság az alábbi közleményt adta ki:

„A Wizz Air arról értesült, hogy több weboldal és Facebook-oldal is megtévesztő módon a WIZZ-márka jellemzőit vagy ahhoz hasonló részleteket felhasználva félrevezeti a felhasználókat, hogy azt gondolják, a Wizz Air hivatalos oldalain járnak.

A Wizz Air felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy a WIZZ hivatalos weboldala a wizzair.com, és minden olyan információ, ami a WIZZ által indított promóciókra, játékokra vonatkozik, a wizzair.com oldalon, a légitársaság hivatalos közösségi oldalain és a WIZZ hírlevélben szerepel. A Wizz Air figyelmezteti az ügyfeleit, hogy ne látogassanak olyan oldalakat, amelyeket nem a WIZZ hivatalos kommunikációs csatornáin hirdetnek, illetve

semmiképpen ne kattintsanak a nem hivatalos oldalakon elhelyezett linkekre.

A Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket a felhasználókat megtévesztő szereplők és oldalak ellen, amelyek félrevezető módon sugallják, hogy a Wizz Airt képviselnék.”