Elég durva tréfát eszelt ki a tévéstáb

skywalk kína
Vágólapra másolva!
Képzelje el, hogy ezer méter magasban sétál egy keskeny üvegpallón, és egyszer csak megreped az üveg a lábai alatt. A legtöbben valószínűleg pánikba esnének, és ugyanolyan kétségbeesetten kiáltoznának, mint a videón látható kínai idegenvezető.
Vágólapra másolva!

Hogy lepergett-e előtte az egész élete, nem derül ki a Travelbook tudósításából, mint ahogy az sem, hogy reagált a férfi, amikor kiderült, hogy csupán egy rossz tréfa áldozata lett.

Az idegenvezető láthatóan minden félelem nélkül lépegetett az átlátszó padlón,

egészen addig, míg repedni és recsegni nem kezdett alatta a biztonságosnak hitt sétaút.

Szó sem volt azonban valódi repedésekről, a férfi és az aznapi látogatók csupán egy audiovizuális trükk áldozatai lettek. A China Global TV Network (CGTN) eszelte ki a tréfát, hogy „az amúgy is félelmetes élményt még borzongatóbbá tegyék”.

A megtévesztés tökéletesen sikerült, a rémisztő látványt autentikusan hangzó recsegés-ropogás kísérte. Kérdés, hogy ezek után elhiszik-e majd a látogatók, ha ne adj Isten valóban bekövetkezik a baj, amire egyébként már volt példa korábban. Az üvegsétány üzemeltetői hangsúlyozták, hogy a létesítményt naponta ellenőrzik, hogy a látogatók biztonságát garantálni tudják.