Vágólapra másolva!
Moszkva után újabb orosz célpont.
Vágólapra másolva!

Augusztus 27-től közvetlen járatot indít Budapestről Szentpétervárra a Wizz Air. A légitársaság hetente kétszer, szerdán és vasárnap repül majd az orosz városba.

Szentpétervárról itt olvashatja beszámolónkat Forrás: Farkas Péter

A legolcsóbb jegy, amit találtunk, egy irányba 8990 forint volt, kis kézipoggyásszal, a legtöbb jegyet azonban 17990 forintért kínálják egy irányba. Wizz Discount Club tagságival ez pár ezer fonttal olcsóbb lehet. Figyelem: a Wizz Air foglalási rendszerében Szentpétervár valamiért az angol nevén, Saint Petersburgként szerepel, tehát így kell keresni.

Szentpétervár a második oroszországi célállomás, amely elérhető a magyar fővárosból.

A Wizz Air 2013 szeptemberében indította Budapest-Moszkva járatát, amely azóta 440 000 utast szállított a két főváros között.

A közelmúltban indított kilenc új útvonal és a Bordeaux-ba, Asztanába, valamint Frankfurtba közlekedő járatok mellett Szentpétervár már a 13. célállomás, amellyel a Wizz Air bővíti budapesti hálózatát 2017-ben. A légitársaság így már 63 várossal kapcsolja össze a fővárost Európában és azon túl is, ezáltal a budapesti kínálat a legváltozatosabb a légitársaság egész hálózatában.