Szex a pilótafülkében

Transavia Boeing 737-700
Vágólapra másolva!
A holland Transavia légiutas-kísérője munkaidőben csalta a férjét.
Vágólapra másolva!

A holland Transavia légitársaság légiutas-kísérője többször is szexuális kapcsolatot létesített munkaidő alatt a társaság férfi alkalmazottaival, beleértve a pilótákat is. A szerelmi légyottokra a nő digitális naplójából derült fény, amelyeket a férje talált meg. Ő most azzal fenyegetőzik, hogy részletesen is nyilvánosságra hozza az eseteket – írja a holland Telegraaf.

A Transavia egy holland diszkont-légitársaság, amely a KLM 100 százalékos tulajdonában van, és így a Air France–KLM-csoport része. A társaság Budapestről is repül, jelenleg két célpontra: Párizs Orly repülőterére, illetve a hollandiai Rotterdamba.

A 46 éves stewardess arról számol be naplójában, hogy

több pilótával és a személyzet más tagjaival is lefeküdt,

amikor valamelyik repülési célponton kellett tölteni az éjszakát. Néhány együttlét azonban a repülőgépen – a pilótafülkében vagy a személyzetnek fenntartott részen – történt.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/Maarten Visser

A nő beperelte a férjét, hogy ne kerülhessenek nyilvánosságra a naplóbejegyzések. A hágai bíróság október 24-én fogja tárgyalni az ügyet zárt ajtók mögött. A Transavia támogatja a nőt ügyében, mert szeretné azt a vállalaton belül rendezni. Különösen azért, mert a beszámolókban szereplő férfi alkalmazottak legtöbbje nős.