Szexuálisan molesztáltak két hatéves lányt a Legolandben

Legoland Windsor Anglia
Legoland model maker Katrina James poses for pictures with a 3kg Lego star before placing it onto the top of a 8m tall Lego christmas tree during a photocall at Legoland Windsor Resort, west of London, on December 3, 2014. The tree, which is comprised of 300,000 lego bricks and took 4 weeks to build, will be on display until December 24, 2014. AFP PHOTO / LEON NEAL / AFP PHOTO / LEON NEAL
Vágólapra másolva!
A rendőrség keresi az elkövetőt.
Vágólapra másolva!

Két kiskorú lányt molesztált egy tizen- vagy huszonéves fehér fiú az angliai Legolandben. A két hatéves áldozatot „illetlen módon” érintette meg az elkövető a park Hajótörött táborában a Kalózparton – írja a Travel Mole.

Az angliai Legoland Forrás: AFP/Leon Neal

A rendőrség keresi a fiatal fiút. A rendőrség nyomozója arról biztosította a helyi lakosságot és a látogatókat, hogy

ilyen eset rendkívül ritkán fordul elő.

A Legoland szóvivője is sietett leszögezni, hogy a parkba ellátogató családok biztonsága elsődleges a számukra, és azonnal értesítették a rendőrséget. Hozzátette, ilyen még nem fordult elő a Legoland történetében.

Három is van belőle

Európában három Legoland is működik. Az eredeti Dániában, a Lego-gyár szomszédságában, a másik kettő Németországban, illetve Angliában. Az angilai Londonhoz közel, Windsorban található, itt olvashatja róla korábbi élménybeszámolónkat.