Káosz és verekedés az Air Méditerranée repülőgépén

Air France Algír Párizs
Vágólapra másolva!
Egy félmeztelen férfit kellett megfékezni az Algírból Párizsba érkező járaton.
Vágólapra másolva!

Botrányos jelenetek sokkolták az utazókat az Air Méditerranée Algírból Párizsba tartó járatán. A gép körülbelül félúton járt, amikor

egy utas dühös lett, amiért nem engedték cigarettázni és alkoholt inni.

A félmeztelenre vetkőzött utas állítólag egy utastársára vizelt, és verekedni kezdett.

A megvadult férfit az utasok segítségével a légiutas-kísérők fogták le. Biztonsági okokból a 166 utast szállító Airbus A321 típusú gép Lyon felé fordult, és rendben leszállt.

A járat útvonala Forrás: Flightradar24.com

A férfit a rendőrség kísérte el a fedélzetről, ahogy egy másikat is, aki részt vett a verekedésben. Az utasok végül három órás késéssel érkeztek a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre.

Enyhítettek magukon

Bár az eset elég bizarr, előfordult már hasonló – írja a Daily Mail. 2011-ben a híres francia színész Gerard Depardieu pisilt a fedélzeti folyosóra, amikor CityJet gépe Párizsból Dublinba készülve a gurulóúton haladt. Kérte a személyzettől, hogy engedjék ki a vécére, de mivel megtagadták ezt tőle, felállt, és enyhített magán.

A gép visszafordult, és leszállították a színészt.

Gerard Depardieu Forrás: AFP/Valery Hache

Tavaly szeptemberben egy 27 éves férfi JetBlue Anchorage-ból Portlandbe repülő járatán ébredt fel álmából, majd az előtte lévő két szék között pisilt, majd egyensúlyát elvesztve hátraesett, és a környezetében mindenkit levizelt.