Átverte a fél internetet a szerelmét kereső francia lány

Francia lány
Vágólapra másolva!
Futótűzként terjedt el a teherbe eséséről szóló történet, amely kamunak bizonyult.
Vágólapra másolva!

Szélsebesen terjedt el az interneten az a videó, amelyet kétségbeesésében készített egy francia lány. Natalie Amyot Ausztráliában töltötte a vakációját Queensland egyik üdülőfalujában, a Brisbane-től 97 kilométerre északra lévő Mooloolabában.

Szerelem első látásra

Az utolsó napon találkozott egy ausztrál sráccal, akivel – elmondása szerint – első látásra szerelembe esett. Együtt töltötték az éjszakát, másnap pedig Natalie hazarepült Párizsba. Sajnos azonban elvesztette a telefonját és a fiú számát.

Hat héttel később kiderült, hogy teherbe esett – mondja a lány a videón. Ezért visszarepült Mooloolabába, hogy videót készítsen,

arra kérve mindenkit, hogy ossza meg, hátha sikerül megtalálnia szerelmét a világháló segítségével.

A kétkedőknek volt igazuk

A videó megosztotta a közösségi oldalak látogatóit. Volt, aki egyszerű hamisítványnak tartotta, amely Mooloolaba népszerűsítésére szolgál. Mások lekezelő kommenteket írtak a kétségbeesett lányról, de

olyan is akadt, aki szívesen vállalta volna az apa szerepét, ha nem jelentkezik az igazi.

Nem sokkal később kiderült, hogy a videó valóban átverés volt, és csak az üdülőhelyet akarta népszerűsíteni. Azt biztos, hogy Mooloolaba nevét több százezren hallották a felvételen, kérdés, hogy hány ember kedvelte meg ettől a helyet.

Szavazzon!

Ön szerint elfogadható ez a módszer valami reklámozására?