Vadászgépek kísértek egy utasszállítót egy hisztis nő miatt

Condor Boeing 767-300
Vágólapra másolva!
Az egész egy macska miatt volt, amelyet bezártak a vécébe a légiutas-kísérők.
Vágólapra másolva!

A Condor Airlines Boeing 767-300 típusú gépe Las Vegasból Frankfurtba tartott, de nem sokkal a felszállás után egy utas zavarta meg a repülést. A nő ugyanis egy macskát vitt fel a fedélzetre a kézitáskájában, és zokon vette, amikor a kedvencét a légiutas-kísérők bezárták az egyik vécébe.

Tettlegességig fajult a vita

A többi utas beszámolója szerint a nő a heves vitában megütötte az egyik stewardesst. Azzal fenyegetőzött, hogy ő a maffia tagja, és ha nem látja a macskáját, akkor képes arra, hogy a repülőt a földre kényszerítse.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/Aero Icarus

A pilóták úgy döntöttek, hogy megszakítják az utat Denverben, és riasztották a légierőt. Ezután nem sokkal két F-16-os vadászgép jelent meg a gép kíséretére, amelyek a coloradói Buckley légi támaszpontról emelkedtek a levegőbe.

Nem tartóztatták le

A Boeing rendben leszállt Denverben, a nőt pedig a rendőrség elvitte a gépről. Az FBI közleménye szerint az utast nem tartóztatták le, és az incidens csak egy „félreértés" volt.

A járat útvonala Forrás: FlightAware.com

A többi utasnak különösen nagy bosszúságot okozhatott, hogy a gép aznap este már nem szállt fel, és az utasokat szállodában szállásolták el arra az éjszakára.

Szavazzon!

Ön szerint helyesen döntöttek a pilóták?