Megnyílt a világ első víz alatti oxigénbárja

Cozumel Clear Lounge oxigénbár
Vágólapra másolva!
Ebben a kocsmában biztosan nem lesz másnapos a vendég. Sőt.
Vágólapra másolva!

A Mexikóhoz tartozó Cozumel szigetén megnyílt a világ első víz alatti oxigénbárja. A Carnival Puerta Maya kikötőéjénél található Clear Lounge nevű létesítmény egy 50 ezer literes, szabadon álló akváriuma, amelyben a vendégek dúsított oxigént kapnak, és különböző játékokat játszhatnak a víz alatt. A speciálisan tervezett sisakokon keresztül aromaterápiát is lehet választani.

A vendégek fél órát tölthetnek a vízben, ezalatt a Jenga nevű kirakós játékkal szórakozhatnak, vagy buborékgyűrűt lőhetnek egymásra. Lehet üzeneteket is írni egymásnak, és persze a merülésről készített fényképek is szép emlékek lehetnek a különféle vicces maskarákban. A bárhoz kocsmáros is tartozik, akitől oxigénnel dúsított gyümölcsleveket lehet vásárolni.

Másnaposság ellen is jó

A víz alatt bárban garantáltan nem lesz másnapos a vendég, sőt a magasabb koncentrációjú oxigén belélegzése segít a másnaposság leküzdésében is. Az ilyen terápia az immunrendszert is erősíti, csökkenti a stresszt, javítja a koncentrációt, és energiával tölti fel az embert.

Forrás: Clear Lounge

Az üvegfalú medencében csak 8 év feletti személyek merülhetnek, a belépő pedig 38 dollárba (10 300 forint) kerül.

Forrás: Clear Lounge
Forrás: Clear Lounge
Forrás: Clear Lounge
Forrás: Clear Lounge