Másfél millióba kerül egy éjszaka az óceánjárón

Regent Seven Seas Explorer
Kattintson a képre a videóért!
Vágólapra másolva!
Ötezer dollárba (1,4 millió forint) fog kerülni fejenként egy éjszaka a nyílt vizeken valaha kínált egyik legnagyobb és legdrágább luxuslakosztályban.
Vágólapra másolva!

A 360 négyzetméteres lakosztály a Regent Seven Seas Cruises hajótársaság 2016-ban debütáló Explorer nevű óceánjárójának fedélzetén fogja várni a fényűzésre vágyó utazókat. A Regent lakosztályban hangversenyzongora, két hálószoba, a hajó három oldaláról nyíló kilátás, valamint szaunával és gőzkabinnal felszerelt saját wellness-részleg fog gondoskodni a lakók kényelméről és kikapcsolódásáról. A lakosztályt minimum kettő, maximum négy főre tervezték.

Nem lesz gond az értékesítéssel

Carolyn Spencer Brown, a CruiseCritic.com honlap főszerkesztője szerint a vállalatnak nem lesz gondja a luxuslakosztály értékesítésével. Mint elmondta, bármilyen hajóról is legyen szó, "mindig a legdrágább szobák és a legolcsóbb kabinok kelnek el először".

Az Explorer várhatóan 2016 júliusában kezdi meg szolgálatát, és első szezonját Európában fogja tölteni, első körben Monte Carlo és Velence között ingázva. A 750 utas befogadására alkalmas óceánjáró a Regent első új hajója 2003 óta, habár a hajótársaság nemrég 150 millió dollárért újítatta fel másik három büszkeségét.

Inas is jár hozzá

Az Explorer menetdíjainak mindegyike tartalmazza az étkezések, a tengerparti kirándulások árát és a borravalót, a Regent lakosztály árába azonban a korlátlan gyógyfürdőhasználat, a mosodai szolgálat, a fedélzeti inas és a hajóhoz való eljutást biztosító limuzin is beletartozik.

Spencer Brown szerint a jövőre debütáló óceánjáró a hajótársaságok azon új törekvését jelzi, hogy olyan "üdülőhelyszerű élményt" kínáljanak utasaiknak, amely során azok alig érzik, hogy a tengeren vannak.