Így néz ki Észak-Koreában egy igazi beach party

Beachparty Észak-Koreában
Vágólapra másolva!
Ki mondta, hogy egy véres diktatúrában nem bulizhatnak az emberek?
Vágólapra másolva!

Észak-Koreáról nem a turizmus ugrik be elsőként a legtöbb embernek, hanem Kim Dzsongun véres diktatúrája. Pedig az ország egyre több bevételre számít a külföldi látogatóktól, akik persze továbbra is csak szigorúan ellenőrzött körülmények között utazhatnak oda (az észak-koreai turizmusról korábbi összeállításunkat itt olvashatja).

Strandoljon a diktatúrában!

Észak-Korea nemrég ismét megnyitotta határait, miután korábban hónapokra lezárta az afrikai Ebola-járvány terjedésére hivatkozva. A szervezett csoportokat szállító utazási irodák pedig egyre speciálisabb csomagokkal próbálják meg odacsábítani a turistákat. A Young Pioneer Tours például kifejezetten strandolós vakációkat kínál Vonszan, Kumgang és Hamhung partjainál – írja a Telegraph.

Strandolós rész egyébként korábban is volt az irodák által szervezett csomagok választható programjai között. Az alábbi videó egy ilyen kiránduláson született, az egyik turista lefilmezte a Nampo tengerpartján önfeledten bulizó helyieket. Az persze kérdés, hogy a táncoló és piknikező koreaiak mennyire voltak a külföldiek számára megrendezett show részei, de a látvány mindenképpen meghökkentő.

Szavazzon!

Ön szerint a helyiek buliját csak a turisták miatt rendezték meg?