Akciósan most csak 1 millióba kerül az első osztályú repülőjegy Dubajba

Emirates first class
Vágólapra másolva!
Az Emirates mostantól első osztályon is kínál repülést Budapestről, amivel ez az egyetlen légitársaság jelenleg. A luxusra vágyóknak azonban alaposan a zsebükbe kell nyúlniuk.
Vágólapra másolva!

Februártól háromosztályos elrendezésű Boeing 777-300ER repülőgépekkel teljesíti Budapest-Dubaj járatát az Emirates, így első osztályon is lehet már utazni. Jelenleg ez az egyetlen légitársaság, amely ilyen utazást kínál a magyar fővárosból – áll a cég közleményében.

A megújult első osztály utasait beszálláskor 2009-es évjáratú Dom Perignon Vintage pezsgővel várja az Emirates.

A privát kabinokban Bowers & Wilkins aktív zajszűrős fejhallgatójával élvezhetik a 4000 szórakoztató csatornát az ice fedélzeti szórakoztató rendszerében, miközben díjnyertes séfek által készített, helyi konyha által inspirált gourmet fogásokból, valamint kivételes borokból és italokból válogathatnak. Emellett a poggyászszabályozás is nagyvonalú, hiszen az első osztályon 50 kg poggyász feladására van lehetőség, a repülőtérre való kijutást pedig az opcionálisan igénybe vehető sofőrszolgáltatás teszi zökkenőmentessé.

Utazás az Emirates első osztályán Forrás: Emirates

A Dubajban átszálló prémium utasok a Business és First lounge-ban kényelmes és exkluzív környezetben várakozhatnak. Felfrissülhetnek a Dubai Nemzetközi Repülőtéren az Emirates lounge-ban található spákban, lazíthatnak a Moët & Chandon Champagne Lounge-ban, vagy dolgozhatnak a kiválóan felszerelt Business Centerben.

Az Emirates EK 112-es számú járata 14:50-kor száll fel Budapestről, és helyi idő szerint 23:05-kor érkezik meg Dubajba.

Az utasok már 999 ezer Ft-tól élvezhetik az első osztály előnyeit,

ha 2019. február 5. és 18. között vásárolják meg jegyüket – hívja fel a figyelmet a légitársaság.

Az Emirates 2013-ban indította el napi járatát a Budapest-Dubaj útvonalon közvetlen összeköttetést kínálva a magyar utasoknak a közel-keleti metropoliszba, illetve elérhetővé téve 86 ország több mint 150 desztinációját egyetlen dubaji átszállással.