Balhézott a stewardess, mert öt percnél tovább sírt az utas gyereke

síró gyerek gyermek sírás csecsemő
Vágólapra másolva!
Kisgyerekkel utazni repülőn önmagában is elég nagy kihívás, egy anyukának azonban még a légiutas-kísérővel is meg kellett küzdenie.
Vágólapra másolva!

Krupa Patel Bala a United Airlines járatán utazott Sydney-ből San Franciscóba férjével és nyolchónapos kisfiával a business osztályon. A csetepaté akkor kezdődött, amikor gyermeke elkezdett sírni a mózeskosárban. Öt perc után a stewardessek vezetője odajött hozzájuk, és elkezdett kiabálni a férjével, hogy ez abszolút elfogadhatatlan.

Ők felvették karjukba fiukat, és megpróbálták lecsillapítani.

A légiutas-kísérő ezután elhívta az anyát a turistaosztályra, hogy megbeszéljék a helyzetet. A vezető stewardess tanácsokkal látta el az utast. Azt mondta neki, hogy a szabályzat szerint a gyermeknek nem szabad öt percnél tovább sírnia, és emelt hangon közölte, hogy a személyzetet zavarja a sírás. Hozzátette, hogy nem is szoktak minden gyermeket felengedni a business osztályra.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock/ Maja Marjanovic

Amikor az utas kérte a szabálykönyvet, az alkalmazott azt mondta, hogy majd érkezéskor megnézheti az interneten (volt wifi a repülőn, a nő onnan posztolta a történetet a Facebook-oldalára). A szülők megkérdezték a többi utaskísérőt is, hogy zavarta-e őket a gyermek sírása, de nem is tudtak a problémáról – írja a News.com.au.

Az anya megpróbálta elmagyarázni, hogy bár a síró gyerek valóban frusztráló lehet, de talán lehetne konstuktívabban kezelni a helyzetet. A vezető stewardess azonban hajthatatlan volt, szerinte nincs rá mentség, a szülőnek kell fegyelmeznie a gyermekét.

Szavazzon!

Ön szerint a szülő a hibás, ha sír a gyereke?

A szülőket nagyon bántotta a dolog, később azonban a repülő egyik pilótája odajött hozzájuk, és elnézést kért az utaskísérő viselkedéséért (maga a stewardess ezt nem tette meg).

A társaság képviselői már az érkezéskor személyesen kértek bocsánatot a családtól, és felajánlották a jegyár visszatérítését.

Hangsúlyozták, hogy az alkalmazottjuk viselkedése – akit felfüggesztettek az eset kivizsgálásának idejére – nem áll összhangban a cég elveivel, és a business osztályon is szívesen látnak gyermekeket.