Vágólapra másolva!
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa superiort választotta meg a 2016-os év legjobb ötcsillagos szállodájának.
Vágólapra másolva!

Kaisinger András vezérigazgató szerint a természeti és épített környezet összhangja, a magas színvonalú spaszolgáltatások és a szálloda csapatának magas szakmai tudása mellett a professzionális egészségmegőrző kezelések és az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogram teszik sikeressé a hotelt.

Kilenc település tizenhat szálloda

A 2013-ban alapított szakmai elismerést azoknak a hazai szállodáknak ítélik meg minden évben, amelyek a maguk kategóriájában kimagasló értéket is teremtettek az innováció, a szolgáltatások minősége, a humánpolitika és a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén.

Az idén immár negyedik alkalommal kiírt pályázatra összesen 16 szálloda jelentkezett az ország kilenc településéről három-, négy- és ötcsillagos kategóriában.

Az ötcsillagos Spirit Hotel Thermal Spa superior a sárvári hét tó partján, gyönyörű természeti környezetben áll, 270 elegáns, egyedileg berendezett szobával.

Forrás: DAVIDKOVACS/Davidkovacs

Ősi rituálék, több ezer éves tradicionális gyógymódok, valamint a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi állapotfelmérő, diagnosztikus és terápiás berendezések várják a vendégeket.

A szálloda saját termálkútjából származó gyógyvíz számos betegségre kínál enyhülést, wellness és gyógyászati részlegén található közel 70 kezelőhelyiségben pedig mintegy 100 különböző kezelést vehetnek igénybe magasan képzett szakemberektől és terapeutáktól.

A kiemelkedően nagy területű Oázis Spa 22 medencével, 9 különböző szaunával, pihenésre csalogató, romantikus pihenő szigetekkel, baldachinnal övezett pihenőágyakkal és virágokkal, kis csobogókkal és pergolákkal díszített kerttel várja a látogatókat.

Az Oázis Forrás: Kovács Dávid

A Spirit Hotel Thermal Spa superior Magyarországon egyedüliként tagja a világ gyógyszállodáit magába tömörítő Healing Hotels of the World szervezetnek.