Ördögöket látott a repülőgépen

mva14 RELIGION Sourire Smile Maschera Provenza Costa Azzurra Fotografia Demonio Sorriso France Francais Francaise Francaises Déguisement DEVIL FANCY DRESS France French Provence and Riviera Satana MASK COMMEMORATION Religione Francese Aix en Provence Phot
Art populaire : masques et diablotins utilises lors de la Fete Dieu (ou fete du Saint Sacrement). Auteur anonyme, Musee du Vieil Aix, Aix en Provence ©Jean Bernard/Leemage
Vágólapra másolva!
Nem tudott időben felszállni egy repülőgép a krasznodari nemzetközi repülőtéren, mert egy idős férfi egyszer csak üvöltözni kezdett az utasokkal teli fedélzeten. A férfi teljesen kikelt magából, azt kiabálta, hogy ördögöket lát, és figyelmeztette utastársait, hogy mindenki meg fog halni.
Vágólapra másolva!

Az utasszállító személyzete nem tudta megnyugtatni a férfit, úgyhogy hívták a biztonságiakat, akik végül eltávolították az őrjöngő férfit a gépről.

Az incidens után a többi utast is felszólították, hogy szálljanak le, és üljenek át egy buszra, amíg alaposan átvizsgálják a gépet esetleges robbanószer után. A vizsgálat negyven percig tartott, a gépen mindent rendben találtak.

Forrás: AFP/Jean Bernard/Leemage

Ivan K, az egyik utas, aki videót is készített a történtekről, így nyilatkozott a Daily Mailnek: "Az öreg úgy nézett ki, mint egy őrült, zaklatta az utaskísérőket és a többi utast.

de nem hiszem, hogy terrorista."

A járat végül kétórás késéssel tudott elindulni. Azok az utasok azonban, akik az incidens miatt lekésték a Moszkvából induló további járatukat, sokkal rosszabbul jártak. Némelyiküknek 24 órát kellett várni a következő gép indulásáig.