Beindult a charterszezon Debrecenben

Debrecen charter Germania
Debrecen, 2016. május 12. Utasok mennek a német Germania légitársaság Boeing 737-75B típusú repülőgépe mellett a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren 2016. május 12-én. A Drezdából indult gép érkezésével megkezdődött a nyári charterszezon a debreceni repülőtéren. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Csütörtökön kezdetét vette a nyári charter szezon a Debrecen Airporton. Az első járat Szászországból, Drezdából érkezett és oda is repült vissza a Salamon Reisen által bérelt Germania légitársaság fedélzetén.
Vágólapra másolva!

Idén a nyári szezonban Debrecenből Törökországba, Észak-Ciprusra, Bulgáriába és három görög szigetre, Krétára, Korfura és Zákinthoszra is repülhetünk charterjáratokkal – mondta a szezonnyitó kapcsán Tamás László járatfejlesztési igazgató. Erfurtból, Lipcséből és Drezdából pedig német turisták érkeznek rendszeresen Debrecenbe és Hajdúszoboszlóra.

Utasok mennek a német Germania légitársaság Boeing 737-75B típusú repülőgépe mellett a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Ami a menetrendszerinti járatokat illeti, 2015 decembere óta Londonba, Párizsba, Brüsszelbe, Eindhovenbe, Milánóba és Malmőbe is lehet repülni Debrecenből a Wizz Airrel. Április óta pedig hetente háromszor lehet eljutni a Lufthansával Münchenbe.