Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Retro hétvége veterán autókkal Gárdonyban

Sport Beach Gárdony
Vágólapra másolva!
Hétvégén a Velencei-tó egyetlen kékhullám zászlóval minősített strandján egy igazi veterános, családias retro bulit tart a Retro Autó Klub Egyesület és a Sport Beach. A rendezvényre borkóstolókkal, retro mozizással és autós felvonulással várják a veterán autók és motorok szerelmeseit.
Vágólapra másolva!

Forrás: www.sportbeach.hu

Augusztus 24. és 26. között a gárdonyi Sport Beachet ellepik az oldtimerek, a youngtimerek és a veterán motorok, a szervezők ugyanis mindenkit odavárnak majd, akinek legalább 20 éves jármű van a birtokában.

Pénteken borkóstolással egybekötött hajókirándulást szerveznek a Velencei-tavon, de a naplemente díszletében lesz közös szalonnasütés a tóparton, és retro filmvetítés a Szálkás Büfé teraszán. Szombaton vizibicikli és kötélhúzó versenyt tartanak, utóbbit vízen és szárazon egyaránt, de ígérnek nyári szánkózást, szörp-gyártást és veterán járműves felvonulást a Velencei-tó körül. Az estét már retro partyval és karaoke bulival kezdik meg.

A vasárnapot egy strandfoci minikupával toldják meg, de lesz járműszépségverseny (autók és motorok, stílus és évjárat szempontok szerinti kategóriákba sorolva), és külön díjazzák a legretróbb hangulat megteremtőit is, ahol a jármű és tulajdonosai közötti összhangot pontozzák majd.
A programoknak nincs fix kezdési időpontjuk, a szervezők folyamatosan figyelik a hangulatot és az időjárást is, s mindent akkor tartanak majd, amikor azt a legalkalmasabbnak látják. A friss infókat mindig a Szálkás büfénél és egyéb nagy forgalmú csomópontokban (pl.mosdók) érdemes figyelni.
Érdemes korán érkezni, ugyanis az első 50 veterán járművel érkezőt ajándékkal várják.


-

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről