Az Ön nyaralóhelye. Antalya, Törökország

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Május eleji indulással a törökországi Antalyába kínál akciós utakat a TUI Utazási iroda. Az egyhetes nyaralás 129 900 forintba kerül és ezért repülőjegyet, négycsillagos szállodai ellátást és all incliusive ellátást kapunk. Az akció keretében az iroda elengedi a repülőtéri illetéket, így ennyivel is kevesebbet kell fizetni.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A szálloda nem pontosan Antalyában van, ami nem is feltétlenül hátrány. Side városa 15, Manavgat pedig 12 kilométerre található. A hotel természetesen közvetlenül a tengerparton helyezkedik el egy hatalmas kertben. A hotelben hat bár, légkondicionált központi étterem terasszal és öt á la carte étterem (kínai, török, anatóliai, olasz és halétterem) is van. A kertben édesvizű medence, külön gyermek- és bébimedence, 4 csúszda, napozókert, amfiteátrum szolgálja a kikapcsolódást, de van spa részleg, masszázs központ is. A strand homokos és aprókavicsos, 2007-ben kékzászlós minősítést kapott.

Az all inclusive ellátáshoz büférendszerű reggeli, ebéd és vacsora tartozik, valamint délutáni snack, török lepény, kávé, tea, fagylalt, sütemény, és éjféli snack is jár. Az alkoholos italok közül a helyi gyártásúakat fogyaszthatjuk korlátlan mennyiségben 24 órán át.