Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Októberben indul a síszezon. A gleccsereken már most is lehet léccel vagy snowboarddal siklani, a télre tervezett sítúrákat pedig érdemes már most lefoglalni. Cikkünkben Ausztria, Franciaország, Olaszország, Szlovákia és Szlovénia lejtőinek és szálláshelyeinek legjavát mutatjuk be.
Vágólapra másolva!

Gasthof Alpenheim, Annaberg, Ausztria - 7 éjszaka, 53 500 Ft/fő-től

A családias hangulatú panzió Annaberg központjában, közvetlenül a kétüléses lift mellett helyezkedik el. Minden szobájában színes tévé található. Síelés után szauna és fitneszterem várja vendégeinket. Előre bejelentve háziállat térítésmentesen vihető. Ellátás: büféreggeli. Távolság a sífelvonóig: 50 méter.
További részletek

Gitzl apartmanház, Bad Kleinkircheim, Ausztria - 7 éjszaka, 87 600 Ft/apartman-tól

A 6 apartmanból álló apartmanház Bad Kleinkirchheim Zirkitzen negyedében található. Az apartmanok kényelmesek, rendelkeznek fürdőszobával (zuhanyozó/WC), konyhával vagy konyhasarokkal, balkonnal vagy terasszal. A lakások TV-vel,telefonnal, rádióval, minibárral felszereltek. Távolság a sípályáktól: 900 m a Kaiserburgbahn, az ingyenes síbusz megálló 50 méter.
További részletek

Haus Feichtegger, Mariazell, Ausztria - 7 éjszaka, 89 700 Ft/fő-től

Mariazell központjában, a sétálóövezetben található, 200 férőhelyes szálloda. Kisméretű uszodával, konferenciateremmel, étteremmel, bárral, szaunával, szoláriummal és parkolóval rendelkező tradicionális épület. Vendégeink az uszodát és a szaunát térítésmentesen vehetik igénybe. Ellátás: félpanzió (svédasztalos reggeli, menüvacsora). Távolság a sífelvonóig: 50 méter.
További részletek

Hotel, Panhans, Semmering, Ausztria - 5 éjszaka, 96 700 Ft/fő-től

Igazi négy csillagos Grandhotel a Semmeringen, kiváló étteremmel, bárral, konferenciateremmel, uszodával, szaunával, gőzfürdővel, szoláriummal, parkolóval, fitneszteremmel. Ellátás: félpanzió (büféreggeli és 4 fogásos menüválasztásos vacsora) Távolság a sípályákhoz: 500 méter.
További részletek

Unterberger vendégház, Zell am See, Ausztria - 7 éjszaka, 79 600 Ft/apartman-tól

Zell am See város déli részén helyzkedik el csendes környezetben ez a hangulatos apartmanház. Közvetlen közelében sífutópálya húzódik. Távolság a sífelvonóig: 200 méter.
További részletek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről