Megmagyarázhatatlan világító objektumot észlelt a Wizz Air személyzete - videó

ufó
A szokatlan UAP a Wizz Air gép szárnya felett világított lilás-rózsaszínben
Vágólapra másolva!
UAP-t, vagyis az UFO helyett alkalmazott új terminológia szerint azonosítatlan légköri jelenséget észlelt a Wizz Air egyik Angliából Lengyelországba tartó járatának személyzete.
Vágólapra másolva!

Furcsa, rózsaszínben tündöklő tárgy bukkant fel az Airbus szárnya felett

A Wizz Air légiutas-kísérője, a 36 éves Denisa Tanase egy olyan videót osztott meg az interneten, amelyen egy lilás fényben tündöklő furcsa, azonosítatlan repülő objektum látható. A stewardess a titokzatos jelenséget a mobiltelefonjával örökítette meg. A járat, amelyen az aznapi vezénylés szerint Denisa Tanase légiutas-kísérőként teljesített szolgálatot, a London-Lutoni repülőtérről szállt fel és a lengyelországi Syzmany-ba tartott.

A szokatlan UAP a Wizz Air gép szárnya felett világított lilás-rózsaszínben Forrás: Denisa Tanase / SWNS

Denisa Tanase igencsak meglepődött, amikor észrevette a gép jobb szárnya felett az Airbus A320-al párhuzamosan haladó és lila-rózsaszínes fénnyel világító tárgyat, amit le is fényképezett a mobiltelefonjával. A rövid videó az alább tekinthető meg, amelynek végén pár pillanatra felbukkan a titokzatos világító tárgy.

Később amikor Denisa alaposabban megnézte a felvételt, úgy tűnt számára, hogy egy megmagyarázhatatlan eredetű objektum suhant át az éjszakai égen. Denisa Tanase az azonosítatlan repülő objektumot jelentette a pilótáknak is, de a kapitány közlése szerint

sem a fedélzeti, sem pedig a légi irányítás radarja nem látta a furcsa jelenséget.

"Egy éve vagyok légiutas-kísérő, és még soha nem láttam ehhez hasonlót" – nyilatkozta a stewardess.

Egyelőre nincs még magyarázat arra, hogy mit láthattak

A szokatlan jelenségre reagálva mindenki zavarodottan viselkedett a fedélzeten, és a személyzet sem tudta mire vélni a tárgyat. A pilóták sem turbulenciát, sem pedig más szokatlan jelenséget nem tapasztaltak a repülés közben akkor, amikor a fényjelenség feltűnt a gép mellett. Denisa Tanase az UAP-ot, vagy a régebbi kifejezéssel élve, az ufót egy pinkszínben villogó kör alakú tárgyként írta le. Hozzátette: "Először azt hittük, hogy talán a rózsaszín egyenruhánkat tükrözi vissza az ablak, de a videón jól látható, hogy az objektum repül."

A Wizz Air légiutas-kísérője, Denisa Tanase aki a furcsa fényjelenséget felfedezte Forrás: Denisa Tanase / SWNS

A rejtélyes esettől függetlenül a kétgyermekes légiutas-kísérőt nem riasztotta meg az ufó észlelése. Úgy gondolja, az sem lehetetlen, hogy valamilyen földönkívüli eredetű jelenséget sikerült véletlenül, ám de igen nagy szerencsével megörökítenie. A furcsa esettel kapcsolatos gondolatait összefoglalva a következőket mondta: "Láttam már ehhez hasonló dolgokat az interneten, és kívülállóként azt gondoltam volna ezekről, hmm, ez biztos, hogy photoshop lehet, de hát ezt én magam videóztam."

UFO kezdett üldözni egy repülőgépet, ami perceken belül nyomtalanul eltűnthttps://www.origo.hu/tudomany/20231003-ausztralia-tortenetenek-legtitokzatosabb-eltunesi-ugye-frederick-valentich-hatborzongato-esete-mind.html#google_vignette