Vérfarkasokat is bevetettek a második világháborúban

Vágólapra másolva!
Óriásokat és vérfarkasokat is bevetettek volna a nácik, hogy megnyerjék a második világháborút.
Vágólapra másolva!

Föld alatti óriásokból verbuváltak volna hadsereget

Heinrich Himmler, Hitler jobbkeze és az SS vezetője nem csupán egy faji szempontból megtisztult germán népben hitt, hanem az okkultizmusnak és a miszticizmusnak is elkötelezett híve volt.

Számos fantazmagóriája egyikeként elrendelte föld alatt élő óriások hadának felkutatását, mert úgy vélte, velük biztosíthatná a Birodalom győzelmét.

Himmler hitt az üreges Föld elméletében, ezért aztán 1941 és 1943 között rengeteg pénzt és erőforrást fordított arra, hogy óriási alagutakat ásasson a Birodalom különböző pontjain. Az volt a terve, hogy a kiásott aknába egy felvonót telepítenek, amivel leereszkedhet a mélybe, hogy megismerje a Föld alatt élő óriásokat, angyalokat és egyéb mesebeli lényeket.

A vérfarkasok gárdája

1945 tavaszán, mikor a szövetséges erők már Berlin felé tartottak, Himmler, Goebbels és Hitler a gerilla hadviselés új stratégiájával álltak elő: kisebb akciócsoportok likvidálták azokat, akik együttműködtek a szövetségesekkel.

Ők voltak a vérfarkasok.

Hogy hatásfokukat növeljék, Goebbelsék propagandaanyagokat szórtak ki és a rádióban zengedeztek arról, hogy a vérfarkasok mindenkit széttépnek, akik a németek ellen fordulnak.

A vérfarkasokat valójában a Hitlerjugendből verbuválták: olyan tizenévesek voltak, akik az utolsó védelmi vonalat képezték.

Az őket körbelengő misztikum viszont egészen addig működött, amíg valaki szembe nem találkozott velük.