Stephen Hawking új hangot keres magának

Stephen Hawking Híres fogyatékos emberek, akik örökre beírták magukat a történelembe dr. life
Vágólapra másolva!
A Comic Relief kisfilmje szerint Stephen Hawking három évtized után ráunt, hogy ugyanazt a komputerizált hangot használja, ezért széles körű meghallgatást hirdetett, ki legyen a hangdublőre. A jelentkezők között olyan hírességek voltak, mint Liam Neeson, Anna Kendrick és Stephen Fry.
Vágólapra másolva!

A soha vissza nem térő alkalmat olyan színészek és hírességek szerették volna megragadni, mint Lin-Manuel Miranda, Liam Neeson, Anna Kendrick, Rebel Wilson és Eddie Redmayne (aki a Mindenség elmélete című 2014-es filmben már játszotta a világhírű fizikust). Sajnos mind elbuktak a meghallgatáson, különféle okok, például a túl nagy ego, az ügyetlen előadás vagy a tudományos ismeretek teljes hiánya miatt.

„Stepen, én vagyok az, tuti én leszek a befutó" – mondja Neeson az álmeghallgatási felvételen. „Hallgasd csak a hangom. Mély, szexi, van valami fizikát idéző árnyalata."

Miranda Hawking a művészi oldalát próbálta megragadni ugyanazzal a raptehetséggel, amely híressé tette a Hamilton című darabot a Broadway-n. „Stephen Hawking vagy a Cambridge College-bül/ De a hangod baromi robotszerű" – versel.

Hawking végül kihátrált az egész meghallgatásból, és a mozi egyik legjellegzetesebb, azonnal felismerhető hangját választotta: Michael Caine-ét.