Váratlan fordulat Orosz Barbara házasságában

Orosz Barbara az esküvőjén
Vágólapra másolva!
Orosz Barbara és francia férje Magyarországon költöznek össze. Kiderült, hogy a pár a Balatonon vett házat, a felújítást tavasszal kezdik.
Vágólapra másolva!

Orosz Barbara és párja 2023 márciusában házasodtak össze. A műsorvezető most elárulta, hogy már idén összeköltözhetnek.

De olyan is van, hogy csak ácsorgom a leendő nappalinkban, és arról álmodozom, milyen lesz majd ott élni együtt... Hát, alig várjuk"– kezdte a BEST Magazinnak a TV2 sztárja.

"Flor maximálisan megbízik az ízlésemben. Így akár nélküle is megtervezhetném, hogy milyen legyen a fürdőszoba, vagy a nappali, és sorolhatnám. Mégsem teszem, mert fontos, hogy minden részletét együtt találjuk ki. A mi kapcsoltunk abszolút a kölcsönösségen, az egymás iránt érzett tiszteleten és szereteten alapszik. És szeretném, ha az otthonunk kettőnket tükrözné. Bár ezzel nem lesz gond, mert ugyanazokért a dolgokért rajongunk. A családunk szokta emlegetni, hogy nem is hasonlíthatnánk jobban. Egy az ízlésünk, az érdeklődési körünk, az értékrendünk, de még a tempónk is" – tette hozzá Orosz Barbara.

Nem mondom, hogy olykor nem melós fenntartani egy távkapcsolatot, de mi a legjobbat vesszük ki belőle. És igenis van annak egy izgalma, hogy epekedve várjuk a következő találkát. Rugalmasnak kell lenni, de ezzel nincs gondunk."

Forrás: Instagram/Orosz Barbara