A Házasság első látásra szereplői hatalmas titkot árultak el a magánéletükről - videó

Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra című párkapcsolati reality egy héttel ezelőtt ért véget, azonban néhány szereplőre a műsor után rátalált a szerelem.
Vágólapra másolva!

Pontosan egy héttel ezelőtt ért véget a TV2 nagysikerű műsora, a Házasság első látásra. A szereplőknek vakházasság, nászút és többhetes együttélés után kellett dönteniük arról, hogy folytatják-e a párjukkal – akit eredetileg pszichológus szakértők választottak ki melléjük.

Nelli és János esetében lehetett sejteni, hogy mi lesz a vége, és pontosan ez is történt: a férfi ragaszkodott a feleségéhez, a nő azonban nem érezte, hogy maradnia kéne. "Nelli, maradsz a feleségem?" – tette fel a kérdést János, de nemleges választ kapott, Nelli isten veleddel köszönt el tőle.

"Nem kaptam meg azt a szeretetet, ami fontos lenne. A szeretet, másokkal való törődés, a másokra való odafigyelés nem kerül pénzbe.

Remélem, megtalálom a megfelelő páromat, aki tisztel és elfogadja azt, amilyen vagyok, nem akar megváltoztatni, nem akarja a hajamat befesteni, akinek jó vagyok úgy, ahogy vagyok. Mi nem találtuk meg Nellivel azokat a kapcsokat, amik erősebbé kovácsoltak volna minket. Tisztelem, hogy őszintén elmondta nekem, nem haragszom rá, bízok abban, hogy a későbbiekben megtalálom a páromat, akivel leélhetem az életemet" – magyarázta utólag János.

 A műsort még tavaly nyáron forgatták, így közel egy év eltelt azóta. Nelli ugyan tartózkodó volt, most boldogan árulta el, hogy alakulóban van egy párkapcsolata.

A válásom után nekem mindig hosszabb kapcsolataim voltak, és a híresztelésekkel ellentétben nem fiatalabb vagy jóval fiatalabb férfiakkal. 

Hanem velem egy idős vagy idősebb, egyetlen egy kapcsolaton volt, ahol pár évvel volt csak fiatalabb a férfi. Én nem terveztem kapcsolatot, én rá szerettem volna pihenni erre a történtekre. De milyen az élet? Amit nem tervezel vagy elengedsz, azt általában megkapod

. Úgyhogy van egy alakulóban lévő kapcsolatom, majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle 

- mesélte lelkesen Nelli. 

János habár rengeteg üzenetet kap a közösségi oldalán, ő még mindig keresi a szerelmet.

"Lehet, hogy van köztük olyan, akik őszintén szeretnének engem megismerni. 

De ameddig bírok, szeretnék tartózkodni és nem szeretnék most nagyon belemenni semmilyen kapcsolatba 

- hangsúlyozta a Tények Pluszban.