Bevallotta Tóth Gabi, hogy mikor szeretett bele Papp Máté Bencébe

Tóth Gabi
Tóth Gabi
Fotó: instagram.com/tothgabi/
Vágólapra másolva!
Eleinte titokban tartották a kapcsolatukat.
Vágólapra másolva!

Bár eleinte titokban tartották a kapcsolatot, jó ideje publikus, hogy Tóth Gabi a házassága lezárása után az egyik táncosával, Papp Máté Bencével alkot egy párt. Úgy tűnik, az énekesnő nagyon boldog az új barátjával, akiről egyre gyakrabban mutat képeket is az oldalán, és sokszor nyilvánosan üzen neki. Most is így tett, egy tánc közben készült, fekete-fehér kép mellett vallott nyilvánosan szerelmet a táncosnak.

Ezt a legényt még akkor megszerettem. Mikor véle legelőször beszéltem. Megtetszett a gyönyörű szép szaváért, Homlokára göndörödő hajáért

 - olvasható egy népdal rövid részlete Tóth Gabi legújabb bejegyzésében.

A napokban különleges vallomást tett

A napokban az énekesnő a közösségi oldalán különös vallomást tett, miszerint már 25 éve fontos az életében a tánc  - ezt csak kevesen tudhatták eddig róla.

Mit jelent nekem a tánc? Gyerekkorom óta a közösséget, fegyelmet, kitartást, boldogságot, szabadságot, önismeretet, biztonságot, önkifejezést. Hálás vagyok, hogy 25 éve az életem része lehet! 

Nem tudnék csak énekelni, mert mindig egy űr lenne bennem a tánc hiányától. Ma pedig a tánc világnapja van! Éljen a tánc! Minden nap! Minden életkorban és élethelyzetben" - üzente.

A népzene, a néptánc és a népviselet is az élete része

A Magyar Népviselet Napján is elárult egy érdekességet magáról, mikor ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott. Az énekesnőnek nagyon jól áll a magyar népviselet, igaz, elsőre nem is annyira könnyű felismerni a fejére kötött kendő miatt.

Magyar népviselet napja. Egy kedves emlék Petrás Máriával, aki csodálatos moldvai csángó viseletbe öltöztetett, és énekelhettem vele ezt a számomra kedves dalt

- írta oldalán akkor az énekesnő.

A Magyar Népviselet Napja egy 2015 óta létező magánkezdeményezés,  az eredeti neve az „Egy nap népviseletben” volt. Az elmúlt években jócskán kinőtte magát a kezdeményezés, és a hagyományőrzők minden évben arra biztatnak mindenkit, hogy aki teheti, menjen dolgozni népviseletben. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar kultúrához kapcsolódó közös értékeinkre, a népviseletek sokszínűségére és szépségére.