Váratlan bejelentést tett Kulcsár Edina és G.w.M

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M február végén jelentették be, hogy érkezik második közös gyerekük, egy kisfiú. A pár azóta a figyelem középpontjába került, most azonban újabb titkot árultak el, ami teljesen megváltoztatta az életüket.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Kulcsár Edina és G.w.M nemrég jelentették be, hogy hamarosan érkezik második közös gyerekük, ugyanis az egykori szépségkirálynő ismét terhes. Most elárulta, hogy pontosan a terhessége felénél jár. Kiderült, hogy a babát tervezték, és már azt is tudják, mi lesz a neve. A bejelentésük óta egyfolytában faggatják őket a közösségi oldalaikon, Kulcsár Edina pedig folyamatosan utalást tesz a születendő kisfiuk nevére, vagy a terhességével kapcsolatos kérdésekre, konkrétumokat azonban ritkán mesél.

Azt azonban elárulta, hogy a rapperrel egy új, közös hobbit fedeztek fel, a hajózást, ami miatt többször jártak már Horvátországban is. 

"Már a kapcsolatunk elején rájöttünk, hogy van jó pár közös célunk és ezekből az egyik nem mindennapi vágyunk, hogy szeretnénk megtanulni hajót vezetni. Nemrég lehetőségünk nyílt sűrűbben hajózni és ez oda vezetett, hogy el is kezdtük a tanulást Horvátországban. Ezért járunk többször is a tengernél. 

Az elméletet megtanultuk, most pedig lehetőségünkhöz mérten próbálunk gyakorolni is. A napokban kaptuk meg a jogosítványunkat, így már hivatalosan is kapitányok lettünk

 - részletezte. 

Az egykori szépségkirálynő és férje szerencsések, hiszen a család barátjának van egy több mint 18 méter hosszú hajója, amin tudnak gyakorolni, tudásukat pedig tökéletesre szeretnék fejleszteni, ugyanis hajót vezetni, ahogyan például autót is, hatalmas felelősség.

Leírhatatlan élmény egy ilyen nagy hajót vezetni, ad egy szabadságérzetet, de emellett komoly felelősség is hárul az emberre, de nagyon sok múlik a „legénységen" is, hiszen nélkülük elég nehéz lenne mind az elindulás, mind a kikötés. 

De nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sikerült valóra váltani ezt az álmunkat, nagyon boldogok vagyunk - mesélte lelkesen a Borsnak.

G.w.M az Instagram-történetében kifejtette, hogy most, hogy kapitányok lettek, és sikeresen letették a vizsgát, a következő céljuk egy luxus jacht vásárlása lesz.

Kulcsár Edina és G.w.M
Fotó: Instagram.com/gwmmusic