Újabb részleteket árult el tönkrement házasságáról Balogh Edina volt férje

Som Krisztián
Som Krisztián
Fotó: instagram.com/krisztianshom
Vágólapra másolva!
A házasság nem működött, de a gyerekek miatt, ameddig csak lehetett, kitartottak egymás mellett - mondta a férfi. Miért váltak el, volt ebben szerepe Som Krisztián új párjának?
Vágólapra másolva!

Bár 11 év házasság után vált el Balogh Edina és Som Krisztián, a színésznő azóta Szabó Simon oldalán találta meg a szerelmet a Farm VIP forgatása alatt. Som Krisztián a nála 21 évvel fiatalabb modellel, Csonka Rebekával van párban. 

Som Krisztián és Balogh Edina
Som Krisztián és Balogh Edina egy régebbi fotón 
Fotó: Instagram 

Som új párja, a 27 éves modell a 2019-es Magyarország Szépe versenyen tűnt fel, ott a döntőig jutott és végül ő lett a második udvarhölgy. Most Csonka Rebeka jelentkezett a közösségi oldalán egy romantikus fotóval, mellyen megerősítette kapcsolatát Balogh Edina volt férjével, ugyanis kéz a kézben fotózták magukat. "Megtaláltam azt, akit az én lelkem szeret" - írta a fotóhoz a modell, ami alapján úgy tűnik, a nagy korkülönbség ellenére is nagy az összhang a páros között.  A fotót Som Krisztián is megosztotta a saját közösségi oldalán.

Most a zenész arról ír, hogy alaptalanul vádolták őt meg azzal, hogy már Balogh Edinával való házassága alatt összejött volna új szerelmével. "Mielőtt volt feleségem el nem költözött, még nem is ismertem Rebekát, tehát azok a hozzászólások, amelyeket a rólunk szóló cikkek alatt írogatnak rosszindulatú, birkaszemlélettel rendelkező kommentelők, teljesen alaptalanok, azaz NEM miatta ment tönkre a házasságunk, személy szerint az utolsó pillanatig családunk egységének megmentése volt a célom" - írta.

A cikk folytatódik, lapozzon!