Félmeztelen jelenete miatt magyarázkodik a Next Top Model Hungary sztárja

Vágólapra másolva!
A Next Top Model Hungary egyik legnépszerűbb modellje, Hawa merész jelenete miatt magyarázkodik, ami a következő félelmetes fotózáson történt vele, ugyanis egy békát raktak a fejére, amitől teljesen kiborult.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Next Top Model Hungary még versenyben lévő tizenegy modellje egyáltalán nem lelkes, amikor kiderül, hogy nem csak egy fotón kell szerepelniük veszélyes állatokkal, hanem azokat a fejükre, arcukra, nyakukra helyezik a nem mindennapi fotózás során. Ismét nehéz pillanatoknak lehetnek majd szemtanúi a műsor nézői, hiszen a lányok néha nem tudják kontrollálni érzéseiket a csúszómászók láttán. Erről magyarázkodott Hawa is, akinek egy békát raktak a fejére, és az sem érdekelte, hogy fedetlen melleit mindenki láthatja, amikor felugrott a székből.

Vicces volt, amikor megláttam az előzetest, küldtem is a barátnőimnek, hogy nézzék: még el sem kezdődött a műsor, máris mindenki láthatja a legrosszabb pillanatomat.

De úgy voltam vele, hogy le lett tépve a ragtapasz, ennél csak jobb lehet" - mondta az előzetes láttán a modell, aki azt is elárulta, hogy ő is figyelemmel követi a műsort, és egész más élményt ad számára, mint amikor forgatták a Next Top Model Hungaryt.

Érdekes visszanézni az adásokat. Teljesen más így, mint belülről megélni.

 Szolidabbnak mutatnak az adásban, mint ahogy szerintem viselkedtem. Ezt nem bánom, szinte kivétel nélkül pozitív visszajelzéseket kapok a műsor kapcsán" - mondta a Borsnak Hawa, akinek nagyon nehéz pillanatai is voltak, mint a hajvágás, de utólag már nagyon megszerette a rövid haját és úgy érzi, hogy jól döntött a zsűri, amikor rábeszélte az átalakításra.