Erre nem hajlandó többé a felesége kedvéért Király Viktor

Királyviktor
Vágólapra másolva!
Egy év mosolyszünet, és majdnem válás után mégis kibékült Király Viktor és felesége, aki kisfiukkal nemrég vissza is költözött a közös otthonukba. Házassági dráma ide vagy oda, a zenész most kijelentette, hogy egy valamire többé nem hajlandó még Király-Virág Anita kedvéért sem.
Vágólapra másolva!

Mint korábban mi is írtuk, 1 év és 3 hónap különélés után békült ki Király Viktor és felesége, akiknek sokáig válságban volt a kapcsolata, tavaly nyáron még el akartak válni egymástól. Sokáig hiába küzdöttek a házzaságukért, úgy tűnt, minden hiába. Majd váratalnul, a válás bejelentése után hirtelen mégis kibékültek, állítólag az ügyvédeik tanácsára keztek újra közeledni.

A házaspár fél éve van újra együtt, és úgy tűnik, hogy jól megvannak, sok közös időt töltenek együtt. Egy családi program alkalmával Király Viktor olyan dolgot tett, ami után azt mondta, hogy soha többé nem tenné meg a családja kedvéért sem.

Én ezek után soha többé nem fogok tudni biciklire szállni, de azért jó program volt, köszi Virág Anita!

 - írta viccesen a biciklizés után készült fotójuk mellé Király Viktor, aki az utóbbi időben sokat edz, hogy újra formába lendüljön.