Egy szélhámos csavarta az ujjai köré a TV2 sztárját

Vágólapra másolva!
Nagy Ő Nati nem nyerte el Jákob Zoli szívét, következő kiszemeltje pedig csak a pénzére utazott.
Vágólapra másolva!

A huszonéves egyetemi hallgató, Kozelkin Natália tavaly tűnt fel a TV2 párkereső műsorában, A Nagy Ő-ben Jákob Zolit próbálta meghódítani. A döntőig menetelt, ám végül a dobogó második fokán végzett. Bár csalódott volt, a párkeresést nem adta fel. Sajnos, most rossz lóra tett: „Tinder-csaló” áldozatává vált. Nati a tanulságos esetről az Egy este Lillánál! című TikTok Live Show-ban mesélt.

– Elkezdtünk találkozgatni. Aztán a csávó elkezdte meghívatni magát mindenre. 

Én meg megsajnáltam, bedőltem neki. Sosem hívok meg pasit, de úgy voltam, hogy őt meghívom…

 Aztán voltak következő események… – fejtegette a szőkeség.

– Találkoztam valami családtagjaival is, mármint „elvileg családtagjaival”. Később kiderült ugyanis, hogy nem is rokonok. Ez egy kamu volt, egy káosz az egész sztori – akadt ki Nati.

– A találkozás után nem sokkal kaptam egy üzenet az állítólagos családtagtól, hogy a pasi, nevezzük X-nek, 

rosszul van, kórházba került, utaljak neki pénzt: 200 ezer forintot!

 Mondom: tessék?, én?, ezt hogy gondolod?! Milyen kórház kér 200 ezer forintot… – háborgott a fiatal lány, majd összegezte:
– Ez egy lehúzós brigád volt, a fiú engem akart lehúzni különböző barátaival! – mondta Nati, aki egyúttal szeretné óva inteni a többi lányt: nagyon legyenek résen, ne dőljenek be könnyen senkinek. Természetesen nem fizette ki a követelt összeget, de így is jelentős mennyiségű pénze bánta az ismeretséget, hiszen az első randik valamennyién ő állta a cechet - írja a Bors.