Bódi Guszti megdöbbentő kijelentést tett a válásáról

ifj. Bódi Guszti
Fotó: Tv2
Vágólapra másolva!
Bódi Guszti még év elején árulta el, hogy válságba került a házassága, nemrég pedig az is kiderült, hogy elvált a feleségtől. Most azonban a zenész ismét meglepő kijelentést tett.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, otthagyta a feleségét, Gyuláról Budapestre költözött Bódi Guszti legidősebb fia, Bódi Guszti, mivel feleségével, Adrival már egy ideje hullámvölgybe került a házasságuk. Azóta sem sikerült megmenteniük a kapcsolatukat, ezért inkább a válás mellett döntöttek, amit hivatalosan a bíróság is kimondott.

Bódi Guszti fia, Kis Guszti és Adri
Fotó: TV2

"Egyikünk sem tett semmi olyat, ami okot adott volna a válásra. Tudom, hogy ez most fura kijelentés, de tényleg így van. Ő is, és én is 15 évig hűségesek voltunk egymáshoz. Mellette soha nem néztem félre, nekem ő volt a mindenem. Ő egy nagyon szép lány, gyönyörű a lelke is. Tökéletes volt a kapcsolatunk, egyetlen napot nem töltöttünk külön az elmúlt években, de mégis elmentünk egymás mellett. 

Talán, ami elindított minket ezen a lejtőn, az a családi mizériánk volt, még a Séfek séfe kapcsán. Az rengeteg problémát szült, amiket nekem kellett megoldanom.

Ez vezetett el addig, hogy egyre többet vitáztunk, és végül úgy döntöttünk, hogy külön kell folytatnunk" - nyilatkozta nemrég a zenész.

Azonban egykori feleségét még mindig nem tudta elengedni, sőt, ha rajta múlva ismét egy párt alkotnának.

"Ez az újrakezdés, amiben most benne vagyok, ez kétértelmű. 

A karrieremet is újrakezdem, de Adrival is szeretném újrakezdeni, ha esetleg lenyugodna a dolog. 

Lehet, eljutunk odáig" - mesélte. 

Hozzátette: úgy gondolja, hogy az érzelmek Adri részéről is kölcsönösek. 

Most egyelőre édesanyámon keresztül kommunikálunk egymással, mert annyira frissek a sebek, hogy nem szeretnénk még nagyobb fájdalmat okozni egymásnak. 

Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez a házasság egy életre szólt Adrival, hiába papíron már nem vagyunk együtt. Én őt továbbra is szeretem és tisztelem, és bízom abban, hogy a jövőben új életet tudunk kezdeni. Részéről is ezt érzem egyébként - részletezte a Borsnak.