Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A férje méreteiről kérdezték a Házasság első látásra egyik sztárját, és válaszolt is

Boda Gyöngyi
Boda Gyöngyi
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplője, Boda Gyöngyi Hegedűs Csabával alkot egy párt a TV2 nagysikerű műsorában. A házaspár kapcsolata eléggé hullámzó, de mindenki nagyon drukkol nekik, hogy megoldják a köztük lévő problémákat. A csinos feleség most úgy gondolta, hogy lehetőséget ad követőinek arra, hogy kérdéseket tegyenek fel számára, viszont olyan kérdést is kapott, amitől elállt a szava.
Vágólapra másolva!

A TV2 legújabb sikerműsora a Házasság első látásra, melyben egyedülálló nők és férfiak vesznek részt egy pszichológiai kísérletben, melynek lényege, hogy két teljesen idegen ember házasodik össze teljesen ismeretlenül a szakemberek választásaira alapozva. Az egyik pár női tagja, Boda Gyöngyi most a műsorral és házasságával kapcsolatos kérdésekre válaszolt, amikor egy arcpirító kérdés érkezett a közösségi oldalán, melyben férje, Csaba testi adottságaira volt kíváncsi a kérdező.

házasságtv2
Bár Gyöngyi kínos kérdéseket kapott, mégis jól vette az akadályokat a kérdezz-felelek játékban
Fotó: Boda Gyöngyi Instagram

Szerencsére nem mindenki volt ennyire illetlen, inkább arról érdeklődtek, hogy Csaba emlegeti-e még az exbarátnőjét, vagy megoldódott a helyzet, illetve arról, hogy tartja-e a kapcsolatot a műsor többi szereplőjével, amire pozitív választ adott.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről