Szórja a pénzt a Kőgazdag fiatalok sztárja: hétmilliós órával dicsekszik

Bárány Aurél
Vágólapra másolva!
A Kőgazdag fiatalok sztárja, Bárány Aurél imádja a luxust, amit nem sajnál magától, ezért rendszeresen szórja rá a milliókat.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Bárány Aurél a Kőgazdag fiatalok csapat legfiatalabb tagja, mindössze 18 éves. Általában 4-5 milliót költ havonta, karácsony előtt ez az összeg a 7-8 milliót is meghaladta. Szereti a bulizást, nem ritka egy-egy milliós számla is, amit egy parti alkalmával kifizet. Sokat költ öltözködésre, szenvedélye a luxusautók. Havonta cseréli a kocsijait 40-50 millió forint értékben. Nemrég a műsorból ismert Herceg Csabival került konfliktusba, ugyanis nem érti, hogy a férfi miért egy tízéves Ferrarival jár.

A TV2 sztárja imádja a luxust, amit közösségi oldalain is állandóan hangoztat. Az Instagram-történetében nem csak egy luxusautó kulcsát, de egy méregdrága, Corum Admiral’s Cup órát is mutatott, amit hat és fél millió forintért vehetett.

Úgy tűnik, hogy Aurél egykori barátnőjével, Larával is kibékülhetett, akire nem csak annak idején, de most is szórja a pénzt: neki egy hatalmas plüsst vett ajándékba.

Bárány Aurél, luxusautó, luxusóra
Fotó: Bárány Aurél / Instagram