Szavazzon: ki a legszexibb amerikai sztár?

Vágólapra másolva!
Rengeteg gyönyörű amerikai származású sztárért rajonganak világszerte, akik nemcsak szakmai teljesítményükkel, hanem megjelenésükkel is elkápráztatják a közönségüket. A következő fiatal és szexi színésznők és énekesnők nagyon sikeresek, emberek milliói rajonganak értük. Ön szerint ki a legszexibb közülük? Szavazzon a cikk végén!
Vágólapra másolva!

Sydney Sweeney

A 26 éves Sydney Sweeneyt tartják ma az egyik legszexibb amerikai színésznőnek, aki egyre több filmszerepet kap, így bizonyíthatja, hogy nemcsak gyönyörű, hanem remek színésznő is. Legismertebb alakítása az Eufória sorozatban Cassie Howard karaktere, de játszott az Éles tárgyakban, vagy A Fehér Lótusz című nagy sikerű sorozatokban is.

Sydney Sweeney Forrás: Instagram/Sydney Sweeney

Jenna Ortega

Egyre népszerűbb a 21 éves színésznő, aki tavaly ért el áttörő sikert a Wednesday című sorozat főszereplőjeként, melyért Golden Globe-díjra is jelölték. Karrierjét gyerekszínészként kezdte, már kilencévesen játszott sorozatokban, de azóta is rengeteg felkérést kap. Feltűnt a nagy sikerű Te című sorozatban Penn Badgley oldalán, valamint a Sikoly című horrorfilm folytatásában is. Jelenleg legújabb filmje egyik szexjelenete miatt támadják sokan, ugyanis filmbeli partnere a tőle 31 évvel idősebb Martin Freeman volt.

Jenna Ortega Forrás: Jenna Ortega Instagram

Taylor Swift

A 34 évesen már tizennégyszeres Grammy-díjas amerikai énekes-dalszerzőért világszerte milliók rajonganak, és már évtizedek óta töretlen a szakmai sikere. Swift 14 évesen kezdte hivatalosan a dalszerzést, 2005-ben szerződött le a Big Machine Records lemezkiadóhoz, hogy countryzenész lehessen. Azóta inkább a popzene irányába indult el, de már húsz éve töretlen a karrierje, az idei Grammy-gálán történelmet írt, ugyanis Taylor Swiftnek sikerült elsőként, hogy negyedjére is átvegye a legjobb albumnak járó szobrot.

Taylor Swift Forrás: AFP/Suzanne Cordeiro

Ariana Grande

Ariana Grande valójában olasz származású, de amerikai születésű énekes-színésznő, aki gyerekszínészként kezdte színházakban, mégis az éneklés hozta meg számára a valódi sikert. A harmincéves világsztár az utóbbi időben kissé eltűnt a nyilvánosság elől, főleg tavalyi válása után. Valószínűleg megviselte őt a magánéleti kudarc, ugyanis külsejét is drasztikusan megváltoztatta, hosszú barna haját kiszőkítette és szemöldökét is, így szinte rá sem ismerni legújabb fotóin.

Ariana Grande Forrás: Instagram/Ariana Grande

Olivia Rodrigo

A mindössze húszéves énekesnő, Olivia Isabel Rodrigo fiatal kora ellenére már három Grammy-díjjal is büszkélkedhet. Színésznői karrierjét korábban kezdte, de számára is az éneklés hozta meg a nagyobb ismertséget. Rodrigo 2021-ben szerződött egy lemezkiadóval, ekkor jelent meg nagy sikerű albuma, a Drivers License, ami kétszer is megdöntötte a Spotify napi hallgatottsági rekordját a megjelenését követően.

Olivia Rodrigo Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Lapozzon, újabb szexi sztárokkal folytatjuk! A végén szavazzon!