Szakíthatott az ismert magyar sztárpár

Varga Viktor
Vágólapra másolva!
A TV2 Párharc műsorában megismert két sztár úgy tűnik, hogy hosszú évek után szakított, lekerültek a közös képek a közösségi oldalukról.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról már korábban is írt az Origo, Varga Viktor és Zsembera Liliána között hatalmas volt az összhang, sőt a TV2-n futó Párharc műsorban is bizonyították rátermettségüket, amit később meg is nyertek. Az énekes elárulta, hogy a 10 millió forintos főnyereményt utazásra, Liliána jövőjére, és az épülő házukra költötték. 

"Nagyon szeretjük egymást, szoktunk együtt aludni, hol a jurtámban, hol Lili lakásában, de nem élünk együtt, és nem is tervezzük. Korábban összeköltöztünk egy időre, de nem lett jó vége. Én negyvenkét éves koromban szeretnék gyermeket, addig viszont szabadon akarok élni. 

El tudom képzelni, hogy Lili lesz a gyermekeim édesanyja, aztán majd kiderül, mit hoz az élet.

Jelenleg nagyon boldog vagyok vele, mindent megad nekem, amire szükségem van" - nyilatkozta még korábban Varga Viktor.

Most azonban úgy tűnik, hogy szakíthatott a pár, ugyanis lekerültek a közösségi oldalakról a közös képek, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nincs minden rendben a fiatalok között.

"Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, akkor azt az erre megfelelő helyen meg fogjuk tenni.

Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. 

Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen!” - árulta el a Ripostnak.

Varga Viktor, Zsembera Liliána
Fotó: TV2