Megszületett a TV2 sztárjának első gyereke

Sztárban sztár leszek!, Sztárban sztár leszek, 11. adás, döntő, TV2, 2023.12.10.
Az első körös szavazásban Szologjan Edgar kapta a legkevesebb szavazatot, így kiesett
Vágólapra másolva!
A TV2 népszerű tehetségkutatójából ismert énekes egy kihívásokkal teli évnek néz elébe, ugyanis nemrég kapott egy remek álláslehetőséget, most pedig megszületett első gyereke. Az örmény származású Szologhjan Edgar büszkén újságolta el a közösségi oldalán, hogy végre apa lett, már közös fotót is mutatott a babával.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, mozgalmas év elé néz Szologhjan Edgar, a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadának döntőse, aki egy teljesen új munkakörben is kipróbálhatja magát, ugyanis műsorvezető lesz. Bár tudta, hogy óriási kihívásokkal kell szembenéznie magánéletében is, hiszen akkor már tudta, hogy hamarason édesapa lesz, mégsem mondott nemet a felkérésre.

Az énekes elmondása szerint egy influenszerekkel foglalkozó cég TikTok-csatornáján találkozhatnak majd vele a nézők.

Megkeresett a cég, hogy szeretnék, ha én vinném az egyik közösségi média felületüket.

 Bementem velük személyesen tárgyalni és pár találkozást követően eldöntöttük, hogy belecsapunk a lecsóba. Nem hezitáltam sokáig a döntésemben. Nyilván átgondoltam, de nagyon barátságosak és megértőek voltak, és könnyen együtt tudtunk működni. Úgy érzem, nagyon jó helyen vagyok és ők is jól jártak velem" - újságolta nemrég az énekes, aki azt is hozzátette, hogy nem teljes állásban kell végeznie a feladatot, ezért is vállalta a feladatot.

Szologhjan Edgar ekkor még nem árulta el, hogy már csak pár hét van hátra gyereke érkezéséig, a mai napon büszkén osztotta meg követőivel, hogy végre karjaiban tarthatja kislányát, aki az Elina nevet kapta szüleitől.

Szologhjan Edgar
Szologhjan Edgar és újszülött kislánya, Elina
Fotó: Szologhjan Edgar Instagram

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!