Megmutatta 19 évvel fiatalabb, pornós feleségét Hujber Ferenc - kép

Hujber Ferenc
Vágólapra másolva!
Hujber Ferenc hónapokig titkolta, hogy egy pornós a párja, akit később feleségül vett, majd gyermekük is született.
Vágólapra másolva!

A színész új kapcsolatáról csak hónapokkal azután derült fény, hogy egymásra találtak. Az pedig, hogy közös gyermekük is született - a színész harmadik fia - szintén véletlenül jutott a nagyközönség tudomására. Feri magánélete tabu tehát, a miértekről pedig egészen eddig semmit sem lehetett tudni. 

Mint ismert, a színésznek jó oka van csendben maradni, és nem reklámozni, hogy ki a szíve választottja. A hölgy ugyanis kísértetiesen hasonlít az egyik magyar felnőttfilm-sztárra, Krisztinára, aki igen nagy népszerűségnek örvendett.

"A kezdetektől fogva tisztában voltam azzal, hogy a párom mivel foglalkozik, hiszen több videóját is láttam, mielőtt megismerkedtünk volna. Sőt, pont ennek apropóján írtam rá először, mivel annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy szerettem volna a személyiségét is megismerni" – mondta a színész.

"A párom örült annak, hogy nekem tetszik a munkája, és nem zavarta, hogy én ennek kapcsán kerestem meg, mivel sokáig azt gondolta, soha nem talál olyan férfit, aki ezt el tudja fogadni, így magányosan kell majd leélnie az életét." - hangsúlyozta.

Nemrég a színész párja, Szőke Krisztina egy romantikus fotót tett közzé a Facebook-oldalán, ahol jól látható, hogy a pár között azóta is minden a legnagyobb rendben.