Meglepő, mire készül Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Vágólapra másolva!
Nehéz időszakon ment keresztül Tóth Gabi, akinek nagyon sokat segít az új barátja és a tánc.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő javában készül a Tina Turner emlékkoncertre, ahol nem csak énekelni, hanem táncolni is fog.  "A tánc csodálatos dolog, mert olyan testtudatot ad, amivel könnyebben tudom az éneklést is használni.  Szeretem a kihívásokat, azért csinálom, mert szeretem följebb tenni a mércét, és magamat is meglepni, hogy képes vagyok megugrani. Ez most is így lesz" - mondta.

Adódik a kérdés, hogy táncos szerelme ebben is a segítségére van-e, illetve gyakorolnak-e otthon együtt. "A párom a néptánc világában mozog, egész máshova kell helyezni a testsúlyokat. Más, mint a latin, de salsázni szoktunk. Táncikálunk ha kell, ha nem. Bánatunkban, örömünkben, a tánc az mindig gyógyír a léleknek" – fűzte hozzá az énekesnő, majd azt is elárulta, komoly projektre készülnek a közeljövőben.

Gyerektáborokat tervezünk nyáron, ahol szeretnénk olyan közösségeket építeni, ahol a tánc és a zene között egy hidat képezünk, és egy kicsit modern formába öltöztetjük. 

Ezáltal közelebb hozzuk a fiatalakhoz. Vannak terveink közösen is – mesélte Tóth Gabi, majd kitért arra is, hogy számára mit jelent a tánc.

– Önbizalmat ad, sokat tudsz befelé figyelni. 

Nekem elég nehéz időszakom volt az elmúlt fél évben, a tánc teljesen kipucolja a lelket. 

Stresszt vezetsz le benne és kiragad a felgyorsult világból, csak a jelen van. A zene mindig ott volt nekem gyógyszerként, ha bármi baj volt, hálás vagyok a Jóistennek, hogy a tánc is megadatott nekem. Picit talán van hozzá érzékem, vagy ha más miatt nem, akkor a ritmusérzék miatt énekesként. Sosem leszek profi táncos, ha már csak olyan szinten űzhetem, hogy a lelkemet gyógyítsam, esetleg még másoknak is tetszik, nekem az bőven elég" - mondta  TV2-nek.