Mága Zoltán hónapokig küzdött csalókkal, ez lett a vége

Mága Zoltán
Mága Zoltán borítóképe a visszaszerzett Facebook-oldalon
Vágólapra másolva!
Mága Zoltánnak a pénzét és az adatait is ellopták tavaly: összesen nyolc hónapig tartott, mire visszaszerezte a Facebook-oldalát.
Vágólapra másolva!

Mága Zoltán hegedűművész a Facebookon jelentette be, hogy csaknem háromnegyed év után sikerült visszaszereznie a Facebook-profilját, amellyel együtt az összes pénzt is ellopták a fiókhoz rendelt céges számlaszámról. 

Hosszú hónapok nehéz küzdelmei, számos jogi eljárás, megszámlálhatatlan levelezés, kétségbeesett próbálkozások után végre sikerült visszaszereznem az ellopott közösségi oldalamat,

ahol a követőim figyelemmel kísérhették a művészi és karitatív tevékenységeimet... Több mint 8 hónap telt el azóta, hogy egyik pillanatról a másikra mindenki megdöbbenésére furcsa és kéretlen videók lepték el a közösségi oldalamat. A személyes fiókomat nem tudtam elérni, mert internetes csalók megszerezték az adataimat, és visszaéltek azzal. A fiókhoz rendelt céges számlaszámról az összes pénzt leemelték, továbbá a követőim ezreitől próbáltak pénzt kicsalni a nevemben. Többen kérdezték, hogy elvették-e vagy eladtam-e a felületet. Természetesen nem adtam el. De az oldal jogos tulajdonosaként nem érvényesíthettem a jogaimat" – kezdte hosszú bejegyzését, amely teljes terjedelmében itt olvasható: