Kulcsár Edina elmondta, hogy viseli negyedik terhességét

Kulcsár Edina eddigi legjobb terhesége a mostani
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Két éve jöttek össze, egy éve házasok, de már a második gyerek érkezik.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és G.w.M elképesztően nagy intenzitással élik meg a kapcsolatukat. Mindketten meg vannak győződve arról, hogy életük szerelmével vannak, emiatt sok minden magától értetődő.

Öt gyerek — ebből egy közös kislány — után úgy érezték, hogy szeretnék bővíteni a családjukat. Úgy tűnik, ez a lehető legjobb döntés volt a részükről, hiszen az előző kapcsolatokból született gyerekek mellett a kis Amarának is szerető szülei.

Sokan kérdezték, hogy mertem bevállalni egy újabb gyereket. Nincs bennem félelem. Az első két terhességem között rettegtem, hogyan fogom lemenedzselni az életemet, de akkoriban más élethelyzetben voltam. Most egy napom 90%-ában a gyerekkel vagyok. Megváltoztattam az életemet, emiatt pedig úgy érzem, hogy abszolút belefér még egy baba, úgyhogy inkább izgatottsággal várom, hogy milyen lesz

 — áradozott a kismama.

Tele vagyok energiával, ami például Amaránál nem volt meg. Vele durván fáradékony voltam, főleg az első trimeszterben. Volt olyan, hogy sétáltam, és összecsuklott a lábam, mert majdnem elaludtam menet közben. Fáradt voltam, és nehezen tudtam létezni. Most viszont semmi ilyen érzés nincs bennem — árulta el Edina, aki szerint kisfiuk születésével kerülnek abszolút egyensúlyba.

Egyik nap ültem az asztalunknál, ami pont nyolcszemélyes, és eszembe jutott, hogy lesz majd egy fiús és lányos sor, hiszen mindkettőnk korábbi kapcsolatából van egy-egy fiú- és lánygyermekünk. Örülünk, hogy Amara kistesót kap, hiszen lesz olyan baba, aki végig vele van, és nem kell megmagyarázni neki, hogy miért mennek el néha a testvérei

 - idézi a hot! magazinnak nyilatkozó Kulcsár Edinát a Bors.