Kiszemelte Cicciolinát az olasz maffia

Cicciolina
Fotó: Instagram/Cicciolina
Vágólapra másolva!
Cicciolina továbbra sem tudja eladni római lakását, elmondása szerint eddig csak a helyi maffia érdeklődött az ingatlan iránt.
Vágólapra másolva!

Cicciolinának egyelőre nem sikerül eladnia római luxuslakását: első körben 231 ezer euróért hirdette meg, de miután nem kelt el, még jobban felverte az árat, most már 325 ezer euróba kerül – ami eddig csak a helyi lakásmaffia figyelmét keltette fel.

"Mit mondjak? Nem könnyű ma Rómában lakást eladni, még úgy sem, hogy a vevőjelöltek nyilván felismernek. Azt nem mondom, hogy nincsenek érdeklődők, de igazán komoly ajánlatot még nem kaptam. Komolytalant már annál inkább. Legutóbb volt egy érdeklődő, akiről messziről látszott, hogy vaj van a füle mögött. Tett is egy nevetséges ajánlatot, konkrétan a reális ár felét kínálta. Én pedig megmutattam neki, merre van a kijárat. 

Szinte biztos, hogy a lakásmaffia akarta megszerezni a lakásomat, hogy aztán dupla áron adjanak túl rajta.

Szóval még várom a megfelelő vevőt" – magyarázta a Ripostnak Cicciolina, aki már arról is letett, hogy visszaköltözzön Magyarországra: inkább a Dominikai Köztársaság vagy Spanyolország felé venné az irányt, ha összejönne az eladás.