Király Viktor elárulta, mit fog másként csinálni a magánéletében

Király Viktor
Király Viktor
Vágólapra másolva!
Balázs Fecó egyik legnagyobb slágerével nyűgözte le a közönséget Király Viktor a Csináljuk a fesztivált! legutóbbi évadában. Az énekes saját új zenei ötleteiről és a nemet mondás „művészetéről” mesélt a Duna délelőtti magazinműsorában.
Vágólapra másolva!

Számtalan dalt rejteget még a fiókban Király Viktor, mivel ötletei a legtöbbször jól megfontolva jutnak el a bemutatásig. A Szenes Iván-díjas előadó minderről a Duna Család-barát magazinjában mesélt, és kitért arra is, hogy korábban jellemző volt rá az, hogy azért nem adott ki új dalt, mert bizonytalan volt annak fogadtatásában.

„A fiatal, pályakezdő előadóknak és zenészeknek üzenem, hogy ne féljenek megmutatni a dalaikat. Mindig a közönség dönti el, hogy a dal jó-e vagy sem” – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy sokszor megkeresik különböző együttműködésekkel, duettlehetőségekkel is, és bár nem szeret visszautasítani másokat, mára megtanulta, hogy nem minden lehetőségre kell igent mondani.

Gyakorlom a nemet mondást, a munkában és a magánéletemben is. Rájöttem, hogy jobb, ha inkább őszinte vagyok, és felvállalom, ha valamit nem szeretnék. Ráadásul nem is olyan ijesztő dolog ez, mint amilyennek kezdetben tűnt

 – mondta Király Viktor. 

A zenész kijelentette, idén több saját dalt tervez kiadni. A legújabb zenéje kapcsán úgy fogalmazott, a jövőben szeretné a múlt zeneiségét és a klasszikus hangszerek hangzását beleépíteni dalaiba. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi adások is.